Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)5.5g18kcal0.5g3.4g0.1g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Ohrajauho 0.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Siirappi, tumma0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.6kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g68kcal1.6g12.2g1g1.8g
Valittu annoskoko10g34kcal0.8g6.1g0.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna5g17kcal0.4g3.1g0.3g0.5g
Arvot/100g100g346kcal8.2g62.2g5.1g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154