Lämpimät pekonijuustoleivät

Tehosekoittimella tomaatti, kuorittu sipuli ja pekoni rakeiseksi mössöksi.

Lisää juustoraaste ja sekoita hyvin.

Asettele paahtoleipäviipaleet (6 kpl) leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja jaa mössö tasaisesti kaikkien leipien päälle.

Paista uunissa noin 10 min 225C:n lämpötilassa.

Tarjotaan lämpimänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Citrine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahampaahto rainbow (Rainbow), annos 22g3.4g7.6kcal0.2g1.4g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g1.5g3.8kcal0.4g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Savupekoni, raaka (Järvi-suomen portti), annos 13g1.1g4.1kcal0.1g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g33kcal1.4g3.2g1.2g0.4g
Valittu annoskoko10g16kcal0.7g1.6g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.4g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g167kcal7.1g16.3g6.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150578