Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g1.9g6.8kcal0.3g1.3g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kurkku,tuore 100g2.8g0.3kcal0g0g0g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g0.3g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g1.4g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g24kcal1.2g2.8g0.6g0g
Valittu annoskoko10g12kcal0.6g1.4g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.3g0.7g0.2g0g
Arvot/100g100g122kcal6.1g14.3g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352