Paistettu jauheliha (m)

Kuori ja pilko sipuli.

Halkaise ja poista chilistä siemenet.

Pese ja pilko pieneksi.

Ruskista jauheliha, lisää pannulle sipulit ja chili.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 104 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, 23%, raaka (Kotimaista; snellman), annos 100g8.2g23kcal1.4g0g1.9g0g
Sipuli (käsittelemätön)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Aromisuola (5g)0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Grillimauste kuivattu (Santa maria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Cayennepippuri jauhettu (Santa maria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g47kcal2.8g0.2g3.8g0g
Valittu annoskoko10g23kcal1.4g0.1g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna5g12kcal0.7g0.1g1g0g
Arvot/100g100g239kcal14.3g1g19.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444556