Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2.2g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)0.8g2.8kcal0.1g0.7g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Herne, pakaste (rainbow)1.1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)1.7g2.2kcal0.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g16kcal1.2g2.2g0.4g0g
Valittu annoskoko10g8kcal0.6g1.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.6g0.1g0g
Arvot/100g100g81kcal6.3g11.5g2.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317