Lihamakaronilaatikko

Paista jauheliha silputun sipulin kanssa öljy tilkassa, mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Keitä vesi lisää maustekuutiot ja makaronit.

Keitä n. 7 min. makaronin ei tarvitse olla ihan kypsää.

Kaada keitetyt makaronit liemineen uunivuokaan lisää paistettu jauheliha ja sekoita.

Paista 225° n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1.7g3kcal0.3g0g0.2g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g1.7g5.8kcal0.3g1.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi5.7g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio vähärasv.&vähäsuol. Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g19kcal1.2g2.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko10g10kcal0.6g1.1g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g101kcal6.3g11.5g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108396