Hirvenliha pihvi

Hirven paisti liha leikataan pihviksi, maustetaan grillimauste ja korppujauho seoksessa, paistamiseen floraa.

Paistetut pihvit laitetaan kattilaan muhimaan n. 1tunniksi jossa vettä ja kikkomannia, ruskista korppujauhoa ja lisää kattilaan

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora margariini 60, annos 10g1g5.2kcal0g0g0.6g0g
Hirvenliha 8.8g10kcal1.9g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g30kcal3.8g0g1.8g0g
Valittu annoskoko10g15kcal1.9g0g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal1g0g0.5g0g
Arvot/100g100g154kcal19.4g0g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112367