Herkkujauhelihapihvit (kuitupitoiset)

Turvota vehnäleseitä ja fiberhuskia n. 1 dl:assa vettä.

Sekoita mukaan jauheliha.

Sekoita hyvin, lisää joukkoon muut ainekset ja maun mukaan esim.

jauhelihamaustetta, suolaa, valkosipulisuolaa.

Paista uunissa sopivan ruskeiksi, n. 10-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 7.6g17kcal1.3g0g1.3g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.3g0kcal0g0g0g0.3g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.3g0.4kcal0g0g0g0.1g
Smetana, Valio, hyla0.3g1.2kcal0g0g0.1g0g
Cuisine, Valkosipuli & yrtit (Creme bonjour), annos 100g0.5g0.6kcal0g0g0.1g0g
Sipulikuutiot rainbow0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g40kcal2.6g0g3.2g0.8g
Valittu annoskoko10g20kcal1.3g0g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.7g0g0.8g0.2g
Arvot/100g100g203kcal13.3g0g16.3g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117761