Kasvis-juustokeitto

Pilko kasvikset ja anna kiehua liemikuutioiden kanssa kypsäksi.

Lopussa sulata sekaan juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3369 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Porkkana 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti 1.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g7kcal0.2g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko10g4kcal0.1g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g36kcal1g3.1g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128020