Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 5.4g3.4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g0.7g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai1.4g4.9kcal0.2g1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.5g3.9kcal0g0g0.4g0g
Rypsiöljy 0.5g4.3kcal0g0g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.3g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g41kcal1.2g3.4g2.4g0.2g
Valittu annoskoko10g20kcal0.6g1.7g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.3g0.9g0.6g0.1g
Arvot/100g100g207kcal6.1g17.3g12.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128197