Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g3.4g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Sokeri 0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 2.5g8.7kcal0.1g1.9g0g0g
Becel olive (Becel), annos 100g0.5g1.8kcal0g0g0.2g0g
Mansikka 1.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g31kcal0.4g5.8g0.4g0g
Valittu annoskoko10g16kcal0.2g2.9g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.1g1.5g0.1g0g
Arvot/100g100g160kcal2g29.6g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108