Pannukakku

2 munaa
2rkl makeutusjauhetta tai sokeria
1tl suolaa
6dl maitoa
3dl vehnäjauhoja
päälle:
1,5 omenaa
kanelia
muutama nokare margariinia

Sekoita ainekset ja kaada uunipellille leivinpaperille.

Asettele omenalohkot päälle ja ripottele niille hieman kanelia.

Muutama nokare margariinia tms. tekevät pannarin pinnasta herkullisen.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1034 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen kuorittu1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.9g6.5kcal0.2g1.3g0g0.1g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe0g0.1kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.7g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g21kcal1g3.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko10g11kcal0.5g1.7g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.9g0.1g0.1g
Arvot/100g100g106kcal5.1g17.2g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13378