Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen2.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tuorekurkku, annos 50g3.9g1.5kcal0g0.1g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow1.4g1.4kcal0.3g0g0g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g2g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g13kcal1.2g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko10g7kcal0.6g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.3g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g67kcal6.1g2g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533