Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 8g5.8kcal1.3g0g0.1g0g
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli1g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g16kcal2.8g0g0.4g0g
Valittu annoskoko10g8kcal1.4g0g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.7g0g0.1g0g
Arvot/100g100g83kcal14.4g0g2.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142308