Luomusämpylät

Liuota hiiva lämpimään veteen, sekoita siirappi ja 6 dl jauhoja sekaan ja anna taikinajuuren muhia 20 min. Lisää loput aineet, tee löysähkö taikina, kohota 15 min. Leivo sämpylöiksi, kohota ja paista.

225 astetta n. 10 min

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Lepuuttaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g5.4g18kcal0.6g3.5g0.1g0.4g
Grahamjauho 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Siirappi 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.2g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.2g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Vesi3g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g47kcal1.6g7.8g0.6g1g
Valittu annoskoko10g23kcal0.8g3.9g0.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna5g12kcal0.4g2g0.2g0.3g
Arvot/100g100g240kcal8.2g40.2g3.1g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143010