Munasalaatin kastike

Keitä munat koviksi ja erottele keltuainen ja valkuianen.

Murskaa keltuainen haarukalla.

Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja lisää muut aineet.

Revi lautaselle salaattia.

Lisäksi oman maun mukaan kalaa, keitetyt valkuiaset, tomaattia, kurkkua yms.
Kastike sekoitetaan varovasti sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vispikerma (Milbona)6.9g20kcal0.2g0.2g2.1g0g
Makeutusjauhe,cologran, 1tl=0,5g (Lidl), annos 75.0g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sinappi (teollinen)0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 2.1g5.9kcal0.3g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g53kcal1g0.4g5.2g0g
Valittu annoskoko10g27kcal0.5g0.2g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna5g13kcal0.3g0.1g1.3g0g
Arvot/100g100g272kcal5.1g2g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147024