Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g6.1g16kcal1.1g0g1.2g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g0.5g1.6kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vesi1.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g45kcal2.2g0.4g3.6g0g
Valittu annoskoko10g22kcal1.1g0.2g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.6g0.1g0.9g0g
Arvot/100g100g230kcal11.3g2.1g18.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807