Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1.1g4.4kcal0g1.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.5g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Margariini, 60%, Rainbow0.4g2kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl0.7g0.6kcal0g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 4.4g1.7kcal0g0.4g0g0.1g
Fariinisokeri0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g33kcal0.8g5.6g0.8g0.4g
Valittu annoskoko10g17kcal0.4g2.8g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.2g1.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g167kcal4g28.3g4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173006