Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g1.9g6.7kcal0.2g1.3g0g0.1g
Paistijauheliha 10%1.9g3.3kcal0.4g0g0.2g0g
Vesi3.8g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%0.7g1.2kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g24kcal1.2g2.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko10g12kcal0.6g1.4g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.3g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g123kcal6.2g14.4g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145