Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g4.1g5kcal0.7g0.1g0.2g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g1.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Hillosipulisäilyke 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Lanttu 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g21kcal1.6g1g1g0g
Valittu annoskoko10g10kcal0.8g0.5g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.4g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g107kcal8.3g5.2g5.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457