Aprikoosi-vispipuuro

Kuumenna vesi.

Lisää mannasuurimot kiehuvaan veteen sekoittaen.

Lisää kuutioitu omena.

Anna kiehua n. 10 minuuttia välillä sekoittaen.

Lisää aprikoosisose ja sokeri.

Kiehauta.

Nosta kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä.

Vatkaa jäähtynyt puuro sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Lisää vehnäleseet puuron joukkoon ja sekoita vielä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Jennyem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5.9g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow0.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Aprikoosi, keskiarvo, punnittu kivineen 1.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnälese 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g13kcal0.2g2.6g0g0g
Valittu annoskoko10g6kcal0.1g1.3g0g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.1g0.7g0g0g
Arvot/100g100g64kcal1g13.3g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191069