Punajuurijauhelihalaatikko

Paista jauheliha ja keitä riisiä puolessa litrassa vettä noin 10 minuuttia.

Kuori ja raasta punajuuret.

Sekoita paistettu jauheliha, keitetty riisi ja raastetut punajuuret keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Kaada päälle munamaito ja paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Annuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, sika-nauta, rasvaa 2.9g4.1kcal0.3g0.1g0.3g0g
Punajuuri 3.6g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Riisi puuroutuva 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0g0g0g0g
Kevytmaitojuoma1.8g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g23kcal1g2.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko10g11kcal0.5g1.1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.3g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g117kcal5.2g11.3g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198878