Kikhernemureke

Valmitusohje löytyy netistä.

Siirry sivulle!

Tässä aineet eriteltynä mahdollisimman paljon Finelin listoilta.

Anista ei ollut, palstrernakan lisäksi laitoin myös bataattiraastetta, munia vähensin kolmeen, ja auringonkukan siementkin korvasin kurpitsan siemenillä :) mutta suunnilleen tolleen se menee.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Llliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 3.1g4.1kcal0.3g0.5g0.1g0.2g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Kaurahiutale 0.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.5g1.7kcal0g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Palsternakka 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Bataatti, kuorittu 0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Auringonkukansiemen 1g6kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g42kcal1.4g2.2g3g0.8g
Valittu annoskoko10g21kcal0.7g1.1g1.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.4g0.6g0.8g0.2g
Arvot/100g100g211kcal7.1g11.1g15.2g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206975