Tonnikalapihvit

Sekoita puoleen purkkiin kermaviilia mausteet: Paprikajauhe, suola, pippuri tai chili toimii myös hyvin.

Seuraavaksi sekaan tonnikala(vedet valutettu kunnolla pois) ja sitten juustoraaste ja lopuksi kananmuna.

Paista kuumalla pannulla pinnasta rapeaksi (tämä on haastavin vaihe, koska nämä hajoaa helposti).

Voi paistaa myös uunissa, mutta ei tule läheskään yhtä hyviä kuin pannulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Temehoo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, maustamaton (Valio)2.4g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Tonnikala filee vedessä atlantic 195g/150g (lidl)3.6g4kcal1g0g0g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)1.2g3.1kcal0.4g0g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.4g3kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g26kcal3.6g0.2g1.2g0g
Valittu annoskoko10g13kcal1.8g0.1g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.9g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g135kcal18.4g1g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208813