Peruna-jauhelihalaatikko kuokukermaan

800 kg perunaa
800 kg jauhelihaa
2 tomaattia
sipulia
suolaa
jauhalihamaustetta
maustepippuria
5 dl kuohukermaa

Kuori ja viipaloi perunat, viipaloi tomaatit, paista jauheliha ja hienonnettu sipuli, mausta jauheliha, lisää kerma, laita perunaviipaleet ja jauhaliha-sipuliseos ja tomaattiviipaleet kerroksittain vuokaan, lisää kokonaiset maustepippurit, paista uunissa 200°C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 3.4g4.6kcal0.6g0g0.2g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.1g6.9kcal0g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g28kcal1.4g1.2g1.8g0g
Valittu annoskoko10g14kcal0.7g0.6g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.4g0.3g0.5g0g
Arvot/100g100g143kcal7.1g6.1g9.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251260