Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g2.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.8g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.1g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g8kcal0.4g0.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko10g4kcal0.2g0.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g39kcal2g2g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511