Täysjyväteeleipä

Sekoita kaikki aineet keskenään ja muotoile pyöreitä, noin sentin paksuisia leipäsiä pellille.

Paista n. 15 min 225 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Ruttt87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g5.5g20kcal0.7g3.8g0.2g0.5g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Juusto, mozzarella 1.1g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.2g2kcal0g0g0.2g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g55kcal2.2g8.4g1.2g1g
Valittu annoskoko10g28kcal1.1g4.2g0.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna5g14kcal0.6g2.1g0.3g0.3g
Arvot/100g100g284kcal11.3g43.3g6.2g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258977