Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.5g4.2kcal0.5g0g0.3g0g
Kaali, valkokaali5.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Ohrasuurimo 0.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g18kcal1.2g1g1.2g0.2g
Valittu annoskoko10g9kcal0.6g0.5g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g91kcal6.1g5.1g6.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423