Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)4.4g6kcal0.9g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.3g2.8kcal0g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g24kcal2g0.4g1.4g0g
Valittu annoskoko10g12kcal1g0.2g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.5g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g125kcal10.2g2g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883