Hernekeitto

Liota herneet 2 litrassa vettä yön yli.
Kun alat keittää soppaa, lisää joukkoon laakerinlehtiä, kokonaisia maustepippureita, liemikuutiot ja porkkanat ja sipulit.

Keitä 2 tuntia, lisää vielä vettä 0,5 litraa.

Lisää kinkut.

Lisää lopuksi kerma ja anna vielä hetken hautua.

Tarkista suola.

Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, kuivattu, Rainbow1.1g3.2kcal0.2g0.7g0g0.1g
Palvikinkku HK 3%1.4g1.4kcal0.2g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)0.8g1.3kcal0g0g0.1g0g
Vesi5.6g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g13kcal0.8g1.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko10g6kcal0.4g0.7g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g64kcal4.1g7.1g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281380