Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g2.8g10kcal0.4g2g0.1g0.1g
Paistijauheliha, snellman2.8g4.8kcal0.3g0g0.3g0g
Rypsiöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g3.2g5.1kcal0.3g0.4g0.3g0.1g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit0.9g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g43kcal2g4.8g1.8g0.4g
Valittu annoskoko10g22kcal1g2.4g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.5g1.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g219kcal10.2g24.5g9.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716