Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g4.1g30kcal0g0g3.3g0g
Sokeri 1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.6g13kcal0.4g2.5g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)0.6g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g99kcal0.8g8.2g6.6g0.2g
Valittu annoskoko10g49kcal0.4g4.1g3.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g25kcal0.2g2.1g1.7g0.1g
Arvot/100g100g508kcal4.1g42.3g34g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315591