Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 4.9g10kcal0.8g0g0.8g0g
Kaali, valkokaali4.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g22kcal1.8g0.4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko10g11kcal0.9g0.2g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.5g0.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g113kcal9.2g2g8.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318914