Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.6kcal0.2g1.1g0g0.1g
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0.1kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito valio5g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Kananmuna, annos 65g1.6g2kcal0.2g0g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.6kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g35kcal1.2g4.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko10g17kcal0.6g2.1g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.3g1.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g180kcal6.3g21.9g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=320412