Hirvenlihakeitto

Suolaa, maustepippureita 10kpl, persiljaa, laakerinlehtiä 3kpl, grillimaustetta ja valkosipulijauhetta sekä lihaliemikuutiot.

keitä lihaa mausteliemessä n.1.5h, siivilöi liemi ja paloittele liha.

laita liemi ja lihat takaisin kattilaan ja lisää muut ainekset ja vettä, keitä 30-40 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3747 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2.6g2kcal0g0.4g0g0g
Hirvenliha 2.1g2.3kcal0.4g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 60% rasvaa 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, Rainbow1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g10kcal0.8g1g0.2g0g
Valittu annoskoko10g5kcal0.4g0.5g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g53kcal4.1g5.1g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=320594