Wanhan ajan liha-perunavuoka

Viipaloi lihat.

Kuori ja viipaloi perunat ja pilko sipuli.

Paista sipulia ja lihoja hetki.

Lado vuokaan päällekkäin perunoita ja lihaa.

Ripauta väliin mustapippuria.

Lämmitä vesi-maitoseosta ja liuota sekaan lihaliemet.

Kaada vuokaan.

Paista reilu tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3130 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 5.6g4.3kcal0.1g0.9g0g0.1g
Kylkiviipale (Pottu), annos 400g1.2g5.2kcal0.2g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g20kcal0.6g2g1g0.2g
Valittu annoskoko10g10kcal0.3g1g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.2g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g106kcal3.1g10.4g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327508