Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis7.6g8.5kcal1.7g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g26kcal3.8g0g1.2g0g
Valittu annoskoko10g13kcal1.9g0g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal1g0g0.3g0g
Arvot/100g100g132kcal19.4g0g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032