Purkkilihapiirakka

Purkkiliha ja sipuli pilkotaan pieniksi palasiksi.

Juusto raastetaan.

Kaikki täytteen aineet (purkkiliha, tomaattimurska, munat, sipuli, juustoraaste ja mausteet) sekoitetaan keskenään ja levitetään seos pohjan päälle.

Paistetaan 200 asteessa n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2717 grammaa

Maryp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi0.7g0kcal0g0g0g0g
Hiiva, 50g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
3-viljan sämpyläjauho, Eldorado (1dl=65g)0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.1g3.7kcal0.1g0.7g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Sikanautasäilyke, 400g tölkki2.9g7.2kcal0.4g0.1g0.6g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2.9g1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl0.4g0.5kcal0.1g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)0.7g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g34kcal1.6g2.2g1.8g0g
Valittu annoskoko10g17kcal0.8g1.1g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.4g0.6g0.5g0g
Arvot/100g100g172kcal8.2g11.2g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34427