Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g7.4g7.1kcal1.5g0g0.1g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g0.9g2.2kcal0g0g0.2g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1.5g5kcal0.2g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g29kcal3.4g0g1.6g0g
Valittu annoskoko10g14kcal1.7g0g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.9g0g0.4g0g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0g8.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270