Tonnikalatahna

Sekoita kaksi purkkia valutettua tonnikalaa ja purkillinen ranskankermaa.

Mausta ripauksella mustapippuria, yrttisuolaa ja halutessasi esim.

valkosipulilla, yrteillä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 6.9g13kcal1.9g0g0.6g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 2.8g5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g36kcal4g0.2g2.2g0g
Valittu annoskoko10g18kcal2g0.1g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal1g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g188kcal20.6g1g11.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360860