Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 1.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl3.5g13kcal0.1g0.1g1.3g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 3.5g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.2g0.1kcal0g0g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.4g2.6kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g40kcal0.8g0.6g3.8g0.4g
Valittu annoskoko10g20kcal0.4g0.3g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.2g0.2g1g0.1g
Arvot/100g100g208kcal4.1g3.1g19.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327