Avocadopasta

Valitse pastaksi mieluiten nauhamakaroni eli tagliatelle.

Voit käyttää joko vihreää tai valkeaa.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Lisää tarjoilukulhoon limen- tai sitruunanamehua, valkosipulimurskaa ja runsaasti pieneksi silputtua, tuoretta basilikaa.

Leikaa avokacot kahtia, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha astiaan.

Pieni avokadon hedelmäliha haarukalla muusiksi sitruunamehun öljyn ja mausteiden joukoon.

Valuta kypsä pasta ja laita se tarjoilukulhoon.

Sekoita kastike ja pasta.

Raasta päälle tuoretta parmesanjuustoa ja syö.

Hyvää, mutta kovin rasvaista.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Limemehu (Tymbark), annos 100g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Avocado, 1kpl n.180g3.7g7kcal0.1g0g0.7g0.1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g0.6g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Keitetty makaroni, pasta (1dl 65g), annos 130g4g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g30kcal0.8g1.6g2g0.2g
Valittu annoskoko10g15kcal0.4g0.8g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.2g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g156kcal4.1g8.2g10.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372292