Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.8g4kcal0.4g0g0.3g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g0.3g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0.1g
Vehnänalkio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki4.8g2.7kcal0.4g0.2g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g18kcal1.6g1.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko10g9kcal0.8g0.6g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.4g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g90kcal8.1g6.1g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372983