Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee6.7g8.2kcal1.4g0g0.3g0g
Osterikastike, Blue Dragon1g1.2kcal0g0.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.7g2.7kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g26kcal2.8g1g1.2g0g
Valittu annoskoko10g13kcal1.4g0.5g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.7g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g134kcal14.3g5.1g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=374312