Banaanikakku

150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 0.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Grahamjauho 0.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g1.8g11kcal0.3g0.1g1g0.2g
Banaani, kuorittu 3.3g2.9kcal0g0.6g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 0g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.9g6.4kcal0g0g0.7g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g0.9g3.3kcal0g0.9g0g0g
Sokeri 0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g64kcal1.2g6g3.6g0.6g
Valittu annoskoko10g32kcal0.6g3g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g16kcal0.3g1.5g0.9g0.2g
Arvot/100g100g325kcal6.1g30.6g18.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387844