Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.8kcal0g0g0.4g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)3.1g10kcal0.5g1.7g0.1g0.4g
Ketsuppi, meira0.3g0.2kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Palvikinkku Wursti0.9g0.9kcal0.1g0g0g0g
Oltermanni, perinteinen0.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g1.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g37kcal1.6g4g1.4g0.8g
Valittu annoskoko10g18kcal0.8g2g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.4g1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g191kcal8.3g20.8g7.3g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387993