Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g1.8g6.3kcal0.1g1.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.4g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g6.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g17kcal0.4g3.6g0g0.2g
Valittu annoskoko10g9kcal0.2g1.8g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Arvot/100g100g89kcal2.1g18.6g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139