Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 6.1g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g0.9g1.8kcal0g0g0.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g1.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g17kcal0.8g1.2g0.8g0.4g
Valittu annoskoko10g9kcal0.4g0.6g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.2g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g89kcal4.1g6.2g4.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154