Rahkapizza

Tee pohja ja laita vuokaan.

Esikypsytä noin. 20 minuuttia.

Levitä pyree ja täytteet.

Tee raejuustosta ja munanvalkuaisesta sauvasekoittimella tasainen juustokastike.

Mausta suolalla.

Paista 200 asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1283 grammaa

Miremi

Miremi sanoi...

Tee pohja ja laita vuokaan. Esikypsytä noin. 20 minuuttia. \r\nLevitä pyree ja täytteet. \r\nTee raejuustosta ja munanvalkuaisesta sauvasekoittimella tasainen juustokastike. Mausta suolalla. \r\nPaista 200 asteisessa uunissa.

lauantai 08.02.2014 klo 15:18

AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1.9g1.1kcal0.2g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kinkkusuikaleet, korpela [250g]1.9g2.1kcal0.3g0g0.1g0g
Ananas, omassa liemessään 2.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 0.5g0.2kcal0.1g0g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1.5g1.2kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g17kcal2g1.6g0.2g0g
Valittu annoskoko10g9kcal1g0.8g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.5g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g91kcal10.4g8.3g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=404507