Mehevä tonnikalapiirakka

Lämmitä uuni 200 asteeseen.

Sekoita pohjan ainekset maitorahka, muna speltti ja leivinjauhe.

Levitä se piirakkavuokaan jonka halkaisija on n. 25 cm. Sekoita sitten kaikki täytteen ainekset ja levitä se pohjan päälle.

Paista uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,31.8g1.1kcal0.2g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0g0g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala1.8g5.6kcal0.3g1g0g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Maitorahka, Valio, 0,30.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Tonnikala vedessä 1.2g1.3kcal0.3g0g0g0g
Kadett juusto 5% (Arla)0.7g1.3kcal0.2g0g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Oliivi kivetön musta rainbow0.8g1.5kcal0g0g0.1g0g
Salaattijuusto kevyt 3% (Pirkka), annos 100g0.7g0.7kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g29kcal2.6g2.2g0.4g0.4g
Valittu annoskoko10g15kcal1.3g1.1g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.7g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g148kcal13.3g11.2g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412163